Recensies

Ik ontvang regelmatig recensies van mijn klanten via Whatsapp en Messenger, natuurlijk zijn er ook mensen die dit via Facebook of Google gedaan hebben. Maar hieronder treft u de recensies aan van de mensen welke ik via Whatsapp en Messenger heb ontvangen om op mijn site te plaatsen, hier ben ik heel blij mee en wil alle klanten vragen om recensies te sturen zodat ik deze pagina aan kan blijven vullen.

___________________________________________________________________________________________________

Suus heeft mijn langharige Ragdoll Bayou met enorm veel liefde, geduld, professionaliteit en respect behandeld. Bayou was enorm bang voor het geluid van het scheerapparaat en had een viltplek op zijn borst zitten die echt weg moest. Suus heeft dit heel goed aangepakt, ze leest als het ware de kat en gunt deze rust tussendoor als aangegeven wordt door de kat dat het te veel is. Bayou was angstig maar vertrouwde haar en liet het toe. Verder is Bayou prachtig gekamd en van klitten ontdaan en ik kreeg handige tips. Een vakvrouw met veel liefde voor dieren. Het overleg met haar over de te nemen stappen verliep ook super, een duidelijke uitleg. Bayou is blij en ik ben blij, veel dank.

Elly – Krimpen aan den IJssel

________________________________________

Wat een fijne binnenkomst, vriendelijke glimlach en voelde gelijk goed. Onze kat was er vreselijk aan toe met zijn klitten en door Suus is hij weer klittenvrij. Dit deed zij met heel veel geduld en liefde zowel naar de kat toe als naar het baasje. Zelf vond ik het even spannend worden omdat het zo in de klit zat, maar Suus stelde mij op mijn gemak. Voor de eerste keer was onze kat er heftig aan toe met zijn klitten en kwam er klittenvrij vandaan. Suus heeft er een vaste klant/kat bij.

Sandra van Dam – Rotterdam

________________________________________

Voor het eerst naar de kattentrimster. Suus neemt er alle tijd voor en stelt niet alleen de kat gerust, maar ook het baasje. Neemt haar tijd en geeft goed advies. Faya ging als een knappe kat naar huis. Ik raad deze trimsalon zeker aan, zeer tevreden.

Hennie – Rotterdam

________________________________________

Suus is heel relaxed met de kat….door Corona gedoe kon ik niet eerder bij mijn trimster terecht waar ik normaal ging en had mijn kat ondertussen behoorlijk wat klitten. Ik kon bij Suus vrij snel terecht daar was ik al heel blij mee. Jip, mijn kat is normaal gesproken best pittig bij de trimmer. Na een poosje gaat hij blazen en bijten. Maar nu bij Suus was hij heel relaxed en liet hij het allemaal gebeuren ondanks dat het echt niet prettig voor hem was. Ik heb hem nog nooit zo gezien bij de Trimmer…was echt fijn om te zien….een echte aanrader wat mij betreft.

Mayella – Papendrecht

________________________________________

Suus heeft onze Brits Langhaar onlangs heel goed en ook nog eens razendsnel verholpen van zijn oude haren en klitten in de bekende, moeilijk te bereiken plekken. Onze kat is redelijk bang maar alles ging vlot en daarom zeer prettig. Dankjewel Suus!!

Ruth van Gelder-Landsheer – Rotterdam

________________________________________

Knappe Kat, Suus heeft mijn 2 lieve Britse langhaar katten heel erg op hun gemak gesteld tijdens de behandeling. Ze zijn allebei goed gekamd en weer klitvrij en ondanks dat deze klitten vervelend waren, heeft Suus alle geduld voor de beestjes gehad. Goede tips gekregen en na afloop een cadeautje, waar ze nog steeds blij mee zijn. Ik zou zeker Knappe Kat aanbevelen als je op zoek bent naar een vachtvriendelijke en geduldige trimster!

Monica – Rotterdam Nesselande

________________________________________

Ik ben in maart bij Trimsalon Knappe Kat geweest met mijn twee Ragdolls Pien en Sara. Pien zat vooral heel erg onder de klitten en Sara was erg bang. De manier waarop Suus dit aanpakte was geweldig, zoveel rust en liefde voor de poezen, dat was prachtig om te zien. Ik heb niet mee hoeven helpen om ze vast te houden omdat ze pas knipte of scheerde als ze rustig waren. Geweldige ervaring en ga volgende keer zeker weer terug!

Petra – Krimpen aan den IJssel

________________________________________

We werden warm ontvangen en mijn prinsje werd goed behandeld. Ze is een lieve trimster met een hart voor dieren.

Othalia – Rotterdam

Als u ook een recensie zou willen achterlaten kan dat uiteraard, deze kunt u mailen naar: