Recensies

Ik ontvang regelmatig recensies van mijn klanten via Whatsapp en Messenger, natuurlijk zijn er ook mensen die dit via Facebook of Google gedaan hebben. Maar hieronder treft u de recensies aan van de mensen welke ik via Whatsapp en Messenger heb ontvangen om op mijn site te plaatsen, hier ben ik heel blij mee en wil alle klanten vragen om recensies te sturen zodat ik deze pagina aan kan blijven vullen.

___________________________________________________________________________________________________

Nono is een dominante maine coon die niet gekamd wil worden. Hoe heerlijk is het om elk half jaar zijn buik bij te laten houden door Suus zodat hij blij en vrolijk blijft. Want zodra er klitten komen wordt hij chagrijnig. Suus het was weer een feestje gisteren, voor hem en voor mij😍.  Dank je wel.

Elsemieke van Os – Capelle aan den IJssel

________________________________________

Wilde je even een appje sturen over Phlox zn vacht. Het is nog steeds superzacht, ik heb hem sinds dat ik bij jou ben geweest nog geen 1x geborsteld en hij heeft nog geen klitjes gehad of wat dan ook. Ik ben zo blij en ik kan je nog wel 100x bedanken! Groetjes

Ofra – Rotterdam

____________________________________________

Suus heeft mijn langharige Ragdoll Bayou met enorm veel liefde, geduld, professionaliteit en respect behandeld. Bayou was enorm bang voor het geluid van het scheerapparaat en had een viltplek op zijn borst zitten die echt weg moest. Suus heeft dit heel goed aangepakt, ze leest als het ware de kat en gunt deze rust tussendoor als aangegeven wordt door de kat dat het te veel is. Bayou was angstig maar vertrouwde haar en liet het toe. Verder is Bayou prachtig gekamd en van klitten ontdaan en ik kreeg handige tips. Een vakvrouw met veel liefde voor dieren. Het overleg met haar over de te nemen stappen verliep ook super, een duidelijke uitleg. Bayou is blij en ik ben blij, veel dank.

Elly – Krimpen aan den IJssel

________________________________________

Wij zijn nu 2x met onze kortharige poes “ Pluis” bij Suus geweest. Pluis voelt zich altijd snel op haar gemak en Suus is heel lief en geduldig, daardoor laat pluis het prima toe, dat de klitten/vilt wordt weggeschoren.  Ook fijn om tips te krijgen over het verzorgen van de poezenvacht.  Suus begrijpt als geen ander dat de baasjes dat niet express zo laten gebeuren. Pluis en wij zijn heel blij!  Super bedankt! 

Groetjes Jolien , Krimpen aan den IJssel 

________________________________________

Wat een fijne binnenkomst, vriendelijke glimlach en voelde gelijk goed. Onze kat was er vreselijk aan toe met zijn klitten en door Suus is hij weer klittenvrij. Dit deed zij met heel veel geduld en liefde zowel naar de kat toe als naar het baasje. Zelf vond ik het even spannend worden omdat het zo in de klit zat, maar Suus stelde mij op mijn gemak. Voor de eerste keer was onze kat er heftig aan toe met zijn klitten en kwam er klittenvrij vandaan. Suus heeft er een vaste klant/kat bij.

Sandra van Dam – Rotterdam

________________________________________

Voor het eerst naar de kattentrimster. Suus neemt er alle tijd voor en stelt niet alleen de kat gerust, maar ook het baasje. Neemt haar tijd en geeft goed advies. Faya ging als een knappe kat naar huis. Ik raad deze trimsalon zeker aan, zeer tevreden.

Hennie – Rotterdam

________________________________________

Suus is heel relaxed met de kat….door Corona gedoe kon ik niet eerder bij mijn trimster terecht waar ik normaal ging en had mijn kat ondertussen behoorlijk wat klitten. Ik kon bij Suus vrij snel terecht daar was ik al heel blij mee. Jip, mijn kat is normaal gesproken best pittig bij de trimmer. Na een poosje gaat hij blazen en bijten. Maar nu bij Suus was hij heel relaxed en liet hij het allemaal gebeuren ondanks dat het echt niet prettig voor hem was. Ik heb hem nog nooit zo gezien bij de Trimmer…was echt fijn om te zien….een echte aanrader wat mij betreft.

Mayella – Papendrecht

________________________________________

Suus heeft onze Brits Langhaar onlangs heel goed en ook nog eens razendsnel verholpen van zijn oude haren en klitten in de bekende, moeilijk te bereiken plekken. Onze kat is redelijk bang maar alles ging vlot en daarom zeer prettig. Dankjewel Suus!!

Ruth van Gelder-Landsheer – Rotterdam

________________________________________

Bij Suus aangekomen met Max, mijn ragdoll kater van bijna 2 jaar, werden we allerhartelijkst ontvangen in een keurige salon. Ik was stiknerveus, vooral omdat Max zich bij het laatste dierenarts bezoek best agressief had gedragen. Maar Suus trok zich er niets van aan en gaf Max blijkbaar zoveel vertrouwen door lieve woordjes en te voelen naar zijn lichaam, dat Suus haar werk kon voortzetten. Er zijn echt heel veel klitten en vilt vlekkeloos weg geschoren. Achteraf blijkt Max toch wel veel last te hebben gehad van de strakkere vacht door alle klitten en vilt. Thuis aangekomen heeft Max zich heerlijk ontspannen en uitgebreid gewassen en tussendoor veel gespeeld met snuffelzakje, die Max als kadootje heeft ontvangen van Suus. Verder heb ik nog een kam en een potje poeder ontvangen. Ik verliet de salon zo opgelucht en met alle tips hoop ik het nu Max wel goed te kunnen onderhouden en anders heb ik een goed adres in Lekkerkerk! Nogmaals hartelijke dank, ook namens Max😻

Jolanda Peperkamp – Dordrecht

________________________________________

Ik ben met meerdere katten bij Knappe Kat geweest. Waarvan één bekend staat als onhandelbaar. Het zegt alles over Suus dat mijn onhandelbare Diva zeer op haar gemak was tijdens de behandeling en het liefst nog had willen blijven. Ook mijn zeer oude kat bleef tijdens de behandeling rustig en genoot ervan. Bij Knappe Kat weet ik inmiddels dat ik kan rekenen op een buitengewoon rustgevende behandeling voor mijn dierbare katten. Ook is ze bijzonder eerlijk en totaal niet commercieel. Denkt daarnaast ook goed met je mee. Ik kan Knappe Kat aanraden aan een ieder die kwalitatief goed geholpen wil worden!

Kawtar – Lekkerkerk

________________________________________

Ik ben deze week voor het eerst bij Suus geweest met mijn Britse langhaar. Een beetje zenuwachtig, want hij is niet zo makkelijk als het gaat om vachtverzorging. Maar op aanraden van familie die geweest was en goede ervaringen had, de sprong gewaagd. Ik kan wel zeggen dat ik daar absoluut geen spijt van heb. Had Suus natuurlijk van tevoren gewaarschuwd en ze zou er rustig de tijd voor nemen. Zo gezegd, zo gedaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met geduld en lieve aanpak heeft ze hem zo mooi gemaakt als hij maar kan zijn. En…. hij vond het nog fijn ook. Wat wil je nog meer. Met de tips en de verzorgingsproducten die ik meekreeg, gaat het me zeker lukken om hem ook thuis zo mooi te houden. En ik weet nu dat ik me de volgende keer geen zorgen hoef te maken. Dank je wel Suus! Ook namens Baelfire (en zijn “broer” Rumplestiltskin; je kadootje is een groot succes)

Jacoline Hoogenes – Rotterdam

________________________________________

Knappe Kat Trimsalon
Diervriendelijk, klantvriendelijk en deskundig.
Een aanrader voor uw Kat

Dik – Hardinxveld

________________________________________

Knappe Kat, Suus heeft mijn 2 lieve Britse langhaar katten heel erg op hun gemak gesteld tijdens de behandeling. Ze zijn allebei goed gekamd en weer klitvrij en ondanks dat deze klitten vervelend waren, heeft Suus alle geduld voor de beestjes gehad. Goede tips gekregen en na afloop een cadeautje, waar ze nog steeds blij mee zijn. Ik zou zeker Knappe Kat aanbevelen als je op zoek bent naar een vachtvriendelijke en geduldige trimster!

Monica – Rotterdam Nesselande

________________________________________

Ik ben in maart bij Trimsalon Knappe Kat geweest met mijn twee Ragdolls Pien en Sara. Pien zat vooral heel erg onder de klitten en Sara was erg bang. De manier waarop Suus dit aanpakte was geweldig, zoveel rust en liefde voor de poezen, dat was prachtig om te zien. Ik heb niet mee hoeven helpen om ze vast te houden omdat ze pas knipte of scheerde als ze rustig waren. Geweldige ervaring en ga volgende keer zeker weer terug!

Petra – Krimpen aan den IJssel

________________________________________

We werden warm ontvangen en mijn prinsje werd goed behandeld. Ze is een lieve trimster met een hart voor dieren.

Othalia – Rotterdam

________________________________________

Vandaag met mijn mooie maine coon bij Suus geweest, beetje beschaamd omdat hij erge klitten had en ik dit tot voor deze keer zo goed zelf had bij kunnen houden. Maar de deur ging open en daar stond Suus…een warm welkom en alle begrip dat er toch behoorlijk wat mis was gegaan met de vacht van Nono. Ik had haar vooraf gewaarschuwd: een arrogante koning die vreselijk boos kan worden als je iets doet wat hij niet wil. Maar als een mak lammetje lag die grote kater bij Suus en zij kon hem helemaal ontdoen van alle pijnlijke klitten. Nu thuis met een relaxte en blije kater die geen pijn meer heeft van trekkende haarplukken. En met tips zodat ik nog beter voor hem kan zorgen. Wat een topper die Suus. Ze streeft ernaar dat je de vacht zelf kunt onderhouden maar ik kom graag nog eens bij haar terug! 

Elsemieke van Os – Capelle aan den IJssel

________________________________________

Als u ook een recensie zou willen achterlaten kan dat uiteraard, deze kunt u mailen naar: