Kattentrimkeurmerk

Waarom ben ik aangesloten bij het Kattentrimkeurmerk?

Ik ben aangesloten bij het kattentrim keurmerk, dat per 2021 bestaat en ik neem deel aan de organisatie daarvan.


Dit keurmerk heeft mijn collega Desiree de Rue van Trimsalon Perfecte Kat opgezet. Dit heeft ze gedaan om de manier van hanteren van katten tijdens de trimbehandeling meer bekendheid te geven dit om het welzijn van de katten te verbeteren. Dit is iets wat ik natuurlijk alleen maar fijn vind en waar ik graag aan mee werk.

Samen met 3 andere Trimsters zit ik in de organisatie van dit keurmerk en gezamenlijk verzorgen we de strenge screening, dat wil zeggen dat dus niet elke Trimster zo maar toegelaten word.

Dit keurmerk staat voor katvriendelijk trimmen en dat betekent dat ik niet:  

  • de vacht ontwol
  • de vacht pluk
  • katten onder dwang trim of gebruik maak van dwangmiddelen
  • katten kaalscheer (dit doe ik alleen om het welzijn van de kat te verbeteren)

De aangesloten trimsters hebben wekelijks contact en genieten samen van bijscholing om zo upp to date te zijn en te blijven leren over hun vak, het kat- en vachtvriendelijk trimmen en alles wat daar mee te maken heeft.

 

Kattentrimsters.nl

Knappe Kat staat ook vermeld tussen haar collega’s welke ook op een Kat- en vachtvriendelijke manier trimmen, klik op het logo voor meer informatie over de werkwijze en filmpjes hoe wij “kattentrimsters” te werk gaan. Al woont u niet in de buurt van mijn salon kunt u hier ook collega’s van me vinden welke ook op deze wijze werken.

Ga naar Kattentrimsters.nl