Over mij

Ik ben Suzanne Kompier, beter bekend als SuuS, ik woon samen met mijn vriend Mario in Lekkerkerk, in de Krimpenerwaard nabij Rotterdam en Capelle aan den IJssel, maar ook vanuit Nieuwegein en Utrecht zijn wij gemakkelijk bereikbaar.

Mario en ik hebben 5 katten waar onder 4 Maine Coons en een huis-tuin-en-keukenpoes.

Ik heb mijn opleiding kat- en vachtvriendelijk kattentrimster behaald bij het HKI te Bunnik en ben dus een gediplomeerd kattentrimster.

Uiteraard zijn mijn 4 Maine Coons en mijn lieve huis-tuin-en-keukenpoes een goede inspiratie om van mijn hobby mijn beroep te maken. Zeker omdat er 1 van mijn katten het verschrikkelijk vind om gekamd te worden.

Nadat ik bij bekende andere katten trim salons ben wezen kijken en meerdere dagen heb meegedraaid in hun salon, vond ik dat zo leuk en fijn om te zien dat het op een katvriendelijke manier heel fijn is voor de kat om van zijn of haar klitten verlost te worden.

Daardoor heb ik de knoop doorgehakt en me aangemeld bij het Huisdieren Kennis Instituut te Bunnik, alwaar ik mijn opleiding heb genoten.

Ik heb gekozen voor het Huisdier Kennis Instituut omdat zij kiezen voor een manier van katten trimmen welke bij mij past en waarbij met respect voor de kat en zijn vacht wordt omgegaan, zodat de kat zo min mogelijk stress ervaart tijdens het trimmen in de salon.

Deze opleiding geeft me behalve de nodige kennis van huid en vacht ook de nodige kennis over het gedrag van katten.  Uiteraard wil ik mijn kennis op peil houden en volg dan ook geregeld cursussen, workshops, seminars, lezingen en bijscholing. 

De trimsalon aan huis heb ik ingericht en daarbij uiteraard rekening gehouden met mijn wensen maar zeker ook met de wensen van de Knappe Katten welke de salon zullen gaan bezoeken. 
Hygiëne, daglicht zijn aanwezig en ook uitzicht, dat is van belang zodat de kat de nodige afleiding krijgt en zich minder opgesloten voelt, zo ontstaat er een rustige omgeving voor ze.

Er kunnen indien nodig geuren doormiddel van essentiële oliën ingezet worden om de katten nog meer rust te geven.

In de meeste trimsalons worden ook honden getrimd, dat doe ik bewust niet! Katten ervaren al snel stress en zeker als er geuren zijn van honden in de salon, is dit niet bevorderlijk voor de rust welke ik juist in mijn salon voor de knappe katten wil creëren.

Mijn hobby is mijn werk geworden en ik doe dit met heel veel passie en ervaring en met liefde voor alle Knappe Katten welke mijn salon komen bezoeken.

Ik hoop jullie dan ook snel te zien in mijn Katten Trimsalon.