Contact

Indien u een afspraak zou willen maken of gewoon iets meer informatie van mij zou willen, dan kan dat uiteraard, ik ben van maandag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 17:00 uur te bereiken.

Bij het maken van een afspraak zou ik graag informatie over uw Knappe Kat willen ontvangen. Dit is voor mij van belang want alleen met uw info kan ik me goed voorbereiden op de afspraak.

Vragen zullen o.a. zijn: De naam van de kat, de reden van bezoek, ras en de leeftijd en vachtsoort van de knappert, medische klachten en of er medicatie wordt gegeven.

U kunt contact opnemen door middel van:     
          
een telefoontje 06-26 36 21 36 of een e-mail: , maar het liefst ontvang ik een whats-app bericht: 06-26 36 21 36

Tijdens de behandelingen neem ik uiteraard geen telefoon op, het is dan ook het prettigst als u contact opneemt via Whatsapp. Ik zorg er voor dat ik uw vraag of afspraakverzoek zo snel mogelijk beantwoord.

Natuurlijk kunt u Knappe Kat ook vinden op:

Facebook
Instagram

Hier vind u uiteraard ook foto’s van de salon en de knappe katten.

Het bezoekadres is:
Tiendweg West 18A
2941ER Lekkerkerk

Parkeren kunt u op eigen terrein voor de deur van de salon.

De Trimsalon is dus makkelijk te bereiken voor mensen uit: Lekkerkerk, maar zeker ook uit Bergambacht, Krimpen een den Lek, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Stolwijk, Ammerstol, Gouderak, Schoonhoven, Lopik en Gouda. Maar ook vanuit Capelle aan den IJssel en regio Rotterdam en Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel bent u binnen een 20 minuten tot een half uurtje bij de salon. Uiteraard kunt u vanuit Kinderdijk, Nieuw Lekkerland en Alblasserdam met de veerpont ook snel bij de trimsalon aanwezig zijn. Vanuit Hendrik Ido Ambacht en Papendrecht, Spijkenisse en omgeving rijden klanten er ongeveer 30 minuten over.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-vlag-857x1024.jpg

Komt u voor het eerst bij ons op bezoek, dan kunt u op de vlag bij de brug letten, om ons makkelijker te vinden.

Uiteraard kan de vlag alleen buiten hangen als de wind het toe laat.

U kunt hieronder uw route plannen naar Knappe Kat Trimsalon.