Tarieven

Trimbehandeling – Basis vachtverzorging

Eerste bezoek € 60,00 incl. uitleg een kam of borstel en geschenk
Volgend bezoek € 50,00
Indien kat niet te behandelen is (stress of agressie)€ 25,00 in uitzonderlijke gevallen

Meerprijzen en alleen als onderdeel van behandeling:

Extreem vervilte vacht, uurtarief € 60,00
Extreem vervilte vacht, korter dan een uur, toeslag € 15,00
Na scheren, indien nodig huidverzorging € 5,50 tot € 10,00
In verband met desinfecteren van de salon,
bij constateren van vlooien, wormen en ringworm 
€ 15,00

Trimbenodigdheden voor thuis:

Trimkam (Combikam)€ 9,50
Slickerborstel € 9,50
Slickerborstel hout luxe€ 15,00
Busje met poeder klein€ 5,00
Bus met poeder groot€ 10,00

Huisbezoeken

Ik verzorg de trimbeurten eigenlijk altijd op afspraak en vanuit de salon. Dat doe ik omdat het vaak voor uw kat beter is, dit omdat de kat zich gemakkelijker laat behandelen als deze uit zijn vertrouwde omgeving is.

Uiteraard zijn er altijd uitzondering, omdat het helaas niet altijd mogelijk is om naar de salon te komen, kan ik ook bij u thuis langskomen, want bent u zelf niet in de gelegenheid om naar de salon te komen of bent u ziek of wordt de kat erg ziek van reizen (kwijlen, ontlasting verliezen of overgeven) dan is een afspraak aan huis verstandiger, in overleg maken we dan een afspraak en kom ik bij u aan huis de trimbehandeling verzorgen.

Wordt uw huisdier geopereerd of gaat deze voor welke reden dan ook onder narcose of een roesje bij uw dierenarts, dan kan ik daarbij aanwezig zijn en de vacht van uw kat tijdens zijn narcose of roesje verzorgen. Uiteraard moet u dit eerst overleggen met uw dierenarts. Wilt u dat ik dat bij mijn dierenarts regel dan zijn daar in overleg met u, ook mogelijkheden voor.

Indien ik naar u toe kom dient u wel rekening te houden met meerkosten voor mijn vervoerstijd en reiskosten.

Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek € 10,00
Buiten Lekkerkerk en Krimpen aan de lek:
o.a. Rotterdam, Capelle a/d IJssel,
Nieuwerkerk, Gouda, enz.
in overleg, vanaf
€ 17,50

En een vergoeding voor de gereden kilometers (± € 0,30 per km) welke we vooraf en in overleg zullen vaststellen. Uiteraard zullen eventueel gemaakte parkeerkosten ook bij u in rekening worden gebracht.

Uw kat laten wassen

Wassen behoort momenteel niet tot de mogelijkheden in mijn salon, dit omdat mijn mening is dat dit niet bij een vacht- en katvriendelijke verzorging past.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst of een afspraak zou willen maken, kan dat uiteraard doormiddel van een whats-app berichtje naar mobielnummer 06-26 36 21 36, indien dat niet lukt graag een telefoontje of een email naar

Tijdens de behandelingen neem ik uiteraard geen telefoon op, het is daarom dan ook het prettigst als u contact opneemt via Whatsapp.

Hoe kan ik betalen?

Betaling geschied gelijk na de behandeling, dat mag contant of ik stuur u een tikkie, er is ook een mobiel pinapparaat aanwezig.

Algemene Voorwaarden / Kattentrimkeurmerk.nl

Knappe Kat Trimsalon is aangesloten bij het kattentrimkeurmerk.nl daar kunt u meer over lezen op deze site. Wij hebben als trimsters gezamelijk de algemene voorwaarden vastgelegd. Indien u een afspraak maakt of tijd reserveert in de salon of bij u thuis, via telefoon, whats-app of op een andere manier zijn deze algemene voorwaarden uiteraard van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u vnden in het menu van deze pagina onder Links, tabblad – Algemene Voorwaarden.