Tarieven

Behandeling – Basis vachtverzorging

Eerste bezoek € 59,95 incl. uitleg een kam of borstel en geschenk
Volgend bezoek € 49,95
12-wekelijkse behandeling € 44,95
Elke volgende knappe kat of konijn € 4,95 korting op basis vachtverzorging
Advies afspraak € 25,00 incl. kam of borstel en geschenk
Uurtarief € 60,00 in uitzonderlijke gevallen

Meerprijzen en alleen als onderdeel van behandeling:

Extreem vervilte vacht, uurtarief € 60,00
Na scheren, indien nodig huidverzorging € 5,00 tot € 10,00
Vlooien  € 15,00
Ontwormen  € 15,00

Trimbenodigdheden voor thuis:

Trimkam (Combikam)€ 8,50
Slickerborstel € 7,50
Busje met poeder € 5,00
Allerderm Spot On Pipetje € 5,50
Potje Vetramil€ 3,50

Indien u een pakketje wenst of als Kattenfokker een kittenpakket zou willen geven aan uw kittenkopers, dan kan ik uiteraard samen met u een kittenpakket samenstellen met een tegoedbon en de juiste kammen en borstels voor uw (ras) kittens.

Overige

Kitten kennismaking en begeleiding € 25,00 incl. uitleg een kam of borstel en geschenk

Hierbij laat ik uw kitten kennismaken met de salon en de gereedschappen welke ik gebruik, zodat ze kunnen wennen aan geluiden, geuren en de gevoelens welk dat op roept bij katten. Dit helpt indien de katten ouder zijn is de kans veel groter dat ze rustig een behandeling kunnen ondergaan. Uiteraard geven wij u tips en trucs mee om de kleine Knappe Kat thuis ook te kunnen kammen.

Het kitten dient, na dat ze bij u in het gezin zijn opgenomen, eerst rustig te wennen aan alles in huis en wat de nieuwe omgeving allemaal met zich mee brengt.

De meeste kittens zullen rond de 13 weken zijn als ze bij u komen wonen, wij zullen ze vanaf 20 weken, maar altijd eerst in overleg over hoe stabiel het kitten op dat moment is, ontvangen voor hun eerste kennismaking met mij en de salon.

Indien uw kat ouder is dan 9 maanden zullen de gewone tarieven gehanteerd worden.

Ik verzorg de trimbeurten eigenlijk altijd op afspraak en vanuit de salon.

Uiteraard zijn er altijd uitzondering, omdat het helaas niet altijd mogelijk is om naar de salon te komen, kan ik bij u thuis langskomen, want bent u zelf niet in de gelegenheid om naar de salon te komen of bent u ziek of wordt de kat erg ziek van reizen (kwijlen, ontlasting verliezen of overgeven] dan is een afspraak aan huis verstandiger, dit uiteraard altijd in overleg met mij.

Hou hierbij rekening met meerkosten.

Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek € 7,50
Buiten Lekkerkerk, vanaf € 12,50

En een vergoeding voor de gereden kilometers (± € 0,30 per km) welke we vooraf en in overleg zullen vaststellen.

Wassen behoort momenteel niet tot de mogelijkheden in mijn salon, dit omdat mijn mening is dat dit niet bij een vacht- en kat of konijnvriendelijke verzorging past.

Indien u meer informatie wenst of een afspraak zou willen maken, kan dat uiteraard doormiddel van een telefoontje of appje naar 06-26362136 of een email naar .

Tijdens de behandelingen neem ik uiteraard geen telefoon op, het is dan ook het prettigst als u contact opneemt via Whatsapp of E-mail.

Betaling kan contant na de behandeling of ik stuur u een tikkie, er is ook een mobiel pinapparaat aanwezig, daar moet ik helaas een toeslag van
€ 2,00 i.v.m. kosten per transactie in rekening brengen.

Knappe Kat Trimsalon is aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Huisdierentoiletteer Bedrijf oftewel ABHB. Waarvan Knappe Kat Trimsalon ook de Algemene Voorwaarden hanteert. Deze zijn door u opvraagbaar via e-mail () of in te zien tijdens een bezoek in de salon.

Knappe Kat Trimsalon staat vermeld tussen haar collega’s welke ook op een Kat- en vachtvriendelijke manier trimmen https://kattentrimsters.nl/