Tarieven

Behandeling – Basis vachtverzorging

Eerste bezoek € 59,95 incl. uitleg een kam of borstel en geschenk
Volgend bezoek € 49,95
12-wekelijkse behandeling € 44,95
Elke volgende knappe kat of konijn € 4,95 korting op basis vachtverzorging
Advies afspraak € 25,00 incl. kam of borstel en geschenk
Uurtarief € 60,00 in uitzonderlijke gevallen

Meerprijzen en alleen als onderdeel van behandeling:

Extreem vervilte vacht, uurtarief € 60,00
Na scheren, indien nodig huidverzorging € 5,00 tot € 10,00
Vlooien  € 15,00
Ontwormen  € 15,00

Trimbenodigdheden voor thuis:

Trimkam (Combikam)€ 8,50
Slickerborstel € 8,50
Busje met poeder€ 5,00
Allerderm Spot On Pipetje€ 5,50
Potje Vetramil€ 3,50

Kittenpakket

Indien u een pakketje wenst of als Kattenfokker een kittenpakket zou willen geven aan uw kittenkopers, dan kan ik uiteraard samen met u een kittenpakket samenstellen met een tegoedbon en de juiste kammen en borstels voor uw (ras) kittens.

Kitten behandeling

Kitten kennismaking en begeleiding € 25,00 incl. uitleg een kam of borstel en geschenk.

Hierbij laat ik uw kitten kennismaken met de salon en de gereedschappen welke ik gebruik, zodat ze kunnen wennen aan geluiden, geuren en de gevoelens welk dat op roept bij katten. Dit helpt indien de katten ouder zijn is de kans veel groter dat ze rustig een behandeling kunnen ondergaan. Uiteraard geven wij u tips en trucs mee om de kleine Knappe Kat thuis ook te kunnen kammen.

Het kitten dient, na dat ze bij u in het gezin zijn opgenomen, eerst rustig te wennen aan alles in huis en wat de nieuwe omgeving allemaal met zich mee brengt.

De meeste kittens zullen rond de 13 weken zijn als ze bij u komen wonen, wij zullen ze vanaf 20 weken, maar altijd eerst in overleg over hoe stabiel het kitten op dat moment is, ontvangen voor hun eerste kennismaking met mij en de salon.

Indien uw kat ouder is dan 9 maanden zullen de gewone tarieven gehanteerd worden.

Huisbezoeken

Ik verzorg de trimbeurten eigenlijk altijd op afspraak en vanuit de salon. Dat doe ik omdat het vaak voor uw kat beter is, dit omdat de kat zich gemakkelijker laat behandelen als deze uit zijn vertrouwde omgeving is.

Uiteraard zijn er altijd uitzondering, omdat het helaas niet altijd mogelijk is om naar de salon te komen, kan ik ook bij u thuis langskomen, want bent u zelf niet in de gelegenheid om naar de salon te komen of bent u ziek of wordt de kat erg ziek van reizen (kwijlen, ontlasting verliezen of overgeven) dan is een afspraak aan huis verstandiger, in overleg maken we dan een afspraak en kom ik bij u aan huis de trimbehandeling verzorgen.

Wordt uw huisdier geopereerd of gaat deze voor welke reden dan ook onder narcose of een roesje bij uw dierenarts, dan kan ik daarbij aanwezig zijn en de vacht van uw kat tijdens zijn narcose of roesje verzorgen. Uiteraard moet u dit eerst overleggen met uw dierenarts. Wilt u dat ik dat bij mijn dierenarts regel dan zijn daar in overleg met u, ook mogelijkheden voor.

Indien ik naar u toe kom dient u wel rekening te houden met meerkosten voor mijn vervoerstijd en reiskosten.

Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek € 7,50
Buiten Lekkerkerk, vanaf € 12,50

En een vergoeding voor de gereden kilometers (± € 0,30 per km) welke we vooraf en in overleg zullen vaststellen.

Uw kat laten wassen

Wassen behoort momenteel niet tot de mogelijkheden in mijn salon, dit omdat mijn mening is dat dit niet bij een vacht- en kat of konijnvriendelijke verzorging past.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst of een afspraak zou willen maken, kan dat uiteraard doormiddel van een telefoontje of appje naar 06-26362136 of een email naar .

Tijdens de behandelingen neem ik uiteraard geen telefoon op, het is dan ook het prettigst als u contact opneemt via Whatsapp of E-mail.

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan contant na de behandeling of ik stuur u een tikkie, er is ook een mobiel pinapparaat aanwezig, daar moet ik helaas een toeslag van
€ 2,00 i.v.m. kosten per transactie in rekening brengen.

Knappe Kat is aangesloten bij of staat vermeld op de volgende sites.

Knappe Kat Trimsalon is aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Huisdierentoiletteer Bedrijf oftewel ABHB. Waarvan Knappe Kat Trimsalon ook de Algemene Voorwaarden hanteert, welke van toepassing zijn als u (telefonisch of per whats-app) een afspraak heeft gemaakt en er voor u tijd is gereserveerd in de agenda van de salon. Deze zijn door u opvraagbaar via e-mail () of in te zien tijdens een bezoek in de salon.

Knappe Kat staat ook vermeld tussen haar collega’s welke ook op een Kat- en vachtvriendelijke manier trimmen, klik op het logo voor meer informatie over de werkwijze en filmpjes hoe wij “kattentrimsters”te werk gaan.